Conill estofat amb herbes de la Musara amb pastanagues i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una paella gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, netegem els xampinyons, els tallem en dues meitats a lo llarg, i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, amb un cullerot de picada d'all, oli i julivert fins que veiem que ja són tendres i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrats, una branca de farigola, una branca de romaní, dues fulles de llorer, els alls aixafats, i les pastanagues pelades i tallades a rodelles fines.
Quan tot plegat ja és mig fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi negre del Priorat i deixem que redueixi.
Tot seguit,cobrim el conill amb tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui a foc baix, fins que estigui gairebé cuit.
Seguidament, afegim els xampinyons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

La Musara és un poble despoblat a la serra de Prades que pertany al poble de Vilaplana i en temps de bolets està molt concurrit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se