Verats a la planxa amb calçots saltats amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una planxa
Un plat gran de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula metal·lica plana

Elaboració

Primerament, netegem els calçots, els hi retirem la primera capa de pell, els tallem a trossos de dos dits d'ample, i els saltem a la paella amb un raig d'oli d'oliva, juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts.
Quan tot plegat ja és fregit, ho retirem del foc i ho reservem.
Seguidament, netegem el verat i amb l'ajud d'un ganivet, en traiem dos filets.
Tot seguit, els posem damunt de la planxa amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, i els coem uns tres minuts per cada cara, i ja els podem posar en el plat, amb el saltat de calçots com a guarnició, i ruixats amb una mica de salsa per peixos a la graella.

40min

Notes

Prepararem tants verats com persones seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se