Verats al forn gratinats amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata metàl·lica plana gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Dues espàtules metàl·liques planes amples
Una safata fonda refractària per anar al forn
Un morter amb la seva ma

Elaboració

Primerament, netegem i filetegem els verats i els fiquem en una safata plana, salpebrats amb un raig de vi blanc i un rajolí d'oli d'oliva, i els fiquem a blanquejar en el forn a 180º, uns cinc minuts, i els reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Seguidament, fem l'allioli a ma com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, a la safata plana per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre,i al damunt fiquem dos verats blanquejats,amb la pell a sota, els cobrim amb una capa fina d'allioli, i els enfornem a 180º, fins que veiem que l'allioli ja és daurat, i ja els podrem ficar en el plat.
Ja per acabar la recepta, amb l'ajud de les dues espàtules planes, amb molt de compte agafem cada un dels llits de patates amb els verats per la part de sota, els fiquem cadascun en el seu plat, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se