Allioli de codony

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un morter de terrissa amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, posem els codonys pelats i tallats a trossos menuts, i deixem que coguin a foc baix fins que ja estiguin cuits.
Seguidament, els passem per la batedora elèctrica i els reservem.
A part, fem mig morter d'allioli com explico a la meva recepta, i tot seguit afegim tres cullerades de codony i seguim remenant, fins que ja tenim un allioli ben lligat, i ja el tindrem a punt per fer servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se