Verats a la graella amb salsa d'anxoves i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una espàtula metàl·lica plana
Una paella gran
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Una graella per coure peix amb frontissa

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem damunt una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem els verats, els hi tallem el cap i els hi traiem l'espina central i els deixem oberts com un ventall.
Tot seguit els salpebrem i els fiquem de forma individual a la graella amb forma de peix, amb frontissa, i els anem coent un a un fins que els tenim cuits al nostre gust, i ja els podrem posar en un plat gran, amb un niu de cruixent de verdures a la part de baix, i coberts amb una mica de salsa d'anxoves pel damunt de cada verat, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se