Filets de llenguado en escabetx amb patates al vapor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola marinera metàl·lica
Dos plats plans grans
Un cassó gran
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, pelem les patates petites, i les posem a bullir amb aigua i sal, fins que estan mig cuites, i tot seguit, les fiquem en una paella amb mantega, i les saltem fins que estiguin daurades i les reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir: els alls aixafats, el llorer, la pastanaga talada a rodelles, la farigola, el romaní, un raig de vinagre i un raig de vi blanc.
Deixem que tot això arrenqui el bull, i ho deixem coure a foc baix almenys una hora més o menys. Quan tot plegat ja és cuit, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç, ho remenem i deixem coure cinc minuts més.
A part, netegem els llenguados i en traiem quatre filets de cadascun.
Tot seguit, salem els filets, els passem per farina i els fregim dos minuts en oli d'oliva, i els afegim a la cassola amb l'escabetx, els deixem coure tres minuts, i ja ho podrem servir.
Primerament, fiquem quatre filets de llenguado a la part de dalt del plat, els reguem amb una mica de l'escabetx, i a la part de baix, fiquem cinc patates saltades amb mantega espolsades amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se