Sípia estofada amb patates i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Un colador fi
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, mitja ceba, una pastanaga, una branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure les sípies fins que estiguin tendres i les retirem tot colant el brou de la cocció, i el reservem.
Quan les sípies ja són una mica fredes, les tallem en trossos regulars i les reservem.
A part, pelem les patates, les tallem escantonades i les reservem cobertes d'aigua.
Seguidament, en una cassola de terrissa, escalfem un got de conyac, l'encenem i quan encara és encès, afegim quatre cullerots de romesco i anem remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim les patates escorregudes i la sípia, ho cobrim amb el suc de coure les sípies,i si cal afegim una mica de fumet, i a foc baix deixem que es cogui tot plegat.
Quan tot plegat ja és cuit, corregim de sal, ho espolsem amb julivert picolat pel damunt, i ja ho podem servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se