Estrelletes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 ous
- 9 cullerades de sucre
- 500g de farina
- 600g d'aigua
- Un xorret de anís
- Ralladura d'una llimona
- 2l d'oli de girasol
10 racions
Elaboració
Barregeu-ho, tot amb la batedora, de manera que quedi una pasta fina, deixeu reposar 15 minuts.
Poseu l'oli a escalfar en una cassola no massa gran.
Poseu-hi el motlle en forma d'estrella a dins.
Quan el motlle estigui calent, suqueu-lo a la pasta, sense cobrir-lo del tot.
Seguidament el poseu a la cassola I quan es desprengui la pasta del motlle, l'enrossim per les dues bandes.
Empolseu les estrelletes amb sucre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.