Raviolis a la bolonyesa amb anxoves i olives negres sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Una safata de porcellana rodona fonda

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els raviolis fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, obrim les llaunes d'anxoves, amb l'ajuda d'un ganivet picolem una mica els filets i els reservem. Tot seguit, agafem les olives les tallem en dues meitats, i les reservem.
A continuació, en la cassola fonda fem la salsa bolonyesa tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, afegim les anxoves, les olives i els raviolis, ho remenem tot ben remenat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat us deu minuts més, i tot seguit ja ho podrem servir a taula, en la safata rodona.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se