Tallarines negres a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de tallarines de pasta d'ou
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba tendra picolada
- Tres alls laminats
- Tinta de sípia en sobres (cinc sobres)
- Vi blanc
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 150 grams de vianda de musclos congelats
- 150 grams de gambes congelades pelades
- Una sípia mitjana tallada a trossos petits
5 racions
Utensilis
Un wok gran
Una cassola fonda metàl·lica
Uns estalvis
Cinc plats fondos
Unes pinces per la pasta
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola amb aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les saltem en una paella gran amb la tinta, fins que veiem que són ben negres i les reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la sípia, els musclos, les gambes i la ceba picolada.
Tot seguit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim un cullerot de fumet, i ho deixem coure uns deu minuts.
Seguidament, afegim les tallarines negres amb tot el seu suc, ho remenem ben bé amb l'ajud del mànec del wok, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir en el plats fondos a tots els comensals.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2750 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.