Tallarines de pasta d'ou a la carbonara amb tòfona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de tallarines de pasta d'ou
  • Deu talls de cansalada fumada tallada en trossos menuts
  • Una tòfona negra
  • Sal
  • Mantega
  • Aigua
  • Mig litre de nata líquida per muntar
  • Nou moscada

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Uns estalvis
Cinc plats fondos de porcellana blanca
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un batedor de varetes
Un ratllador

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, mantega i un polsim de sal, posem a coure la pasta fins que estigui cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
Seguidament, en un wok amb una mica de mantega, sofregim la cansalada fumada, i quan veiem que esta daurada, afegim la nata líquida i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit incorporem les tallarines i amb l'ajud de les nanses del wok, donem unes quantes voltes, i abans de treure-ho a taula amb l'ajud d'un ratllador,ho espolsem amb la tòfona ratllada, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota, i els cinc plats fondos.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2383 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: