Tallarines de pasta d'ou amb carxofes i cloïsses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines de pasta d'ou
- 600 grams de cloïsses fresques
- 400 grams de carxofes congelades
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Un brot de julivert
- Sofregit de tomàquet
- Mig got de vi blanc
4 racions
Utensilis
Un wok gran
Una safata rodona gran de porcellana blanca
Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Un cassó gran
Una paella gran
Un colador fi
Quatre plats fondos de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en una paella amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses, les colem i les reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, bullim les carxofes congelades, i quan són cuites al punt les escorrem i les reservem.
A continuació, en un wok amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada i els alls aixafats. quan tot de plegat ja és ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet i el vi blanc, i deixem que redueixi.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que estan cuites en el seu punt, i les reservem.
Seguidament, afegim: les carxofes i les cloïsses en el wok i amb l'ajuda del mànec donem unes voltes, i tot seguit afegim les tallarines, corregim de sal i hi donem unes voltes més i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la safata rodona, amb uns estalvis a sota i quatre plats fondos per servir.
1h 30min
Notes
Si no és temporada de carxofes, també ho podem fer amb carxofes congelades.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la pasta La cuina del wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2259 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.