Tallarines amb bròquil a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Una escorredora
Cinc plats fondos

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua i sal, bullim el bròquil tallat a botonets fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Tot seguit, en la mateixa cassola fonda amb: aigua, sal i mantega, bullim les tallarines al "dente", les escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada fins que estigui ben rossa, i tot seguit afegim la nata líquida, corregim de sal i seguidament, afegim el bròquil i les tallarines, amb l'ajuda del mànec del wok donem unes voltes, i ja ho podrem servir a taula amb els plats fondos, espolsats amb una mica de porradell picolat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se