Espaguetis amb bròquil i tàperes a la crema de formatge blau
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espaguetis de pasta d'ou
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Un bròquil petit
- 100 grams de tàperes
- 300 grams de formatge blau
- Mig litre de nata liquida per muntar
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Quatre plats fondos
Un wok
Una escorredora
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fem coure en una cassola amb aigua i sal fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A la mateixa cassola amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en un cassó gran fiquem el formatge blau i la nata liquida, i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes fins que hem aconseguit fer una crema fina i homogènia.
Ja per acabar la recepta, fiquem: els espaguetis, les tàperes, el bròquil i la crema de formatge en el wok, i amb l'ajuda del mànec donem unes quantes voltes, ho deixem coure tot plegat cinc minuts més, i ja ho podrem repartir en els plats fondos i servir-ho a taula.
Comparteix aquesta recepta: