Rèmol a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, pelem les patates, les esqueixem i les reservem en un bol de vidre cobertes d'aigua.
Seguidament, netegem el rèmol i en fem quatre talls de mida regular.
A continuació, fiquem a la cassola un bon raig d'oli d'oliva, i sofregim els alls pelats, fins que gairebé estiguin daurats, llavors afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una cullera de pebre vermell, mig got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de fumet de peix, deixem que arrenqui el bull, i ja podrem afegir les patates esqueixades i els talls de rèmol, i deixarem que cogui tot plegat, fins que el rèmol estigui cuit al nostre gust, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula espolsat amb el julivert picolat, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se