Turró de xocolata amb avellanes i taronja

Ingredients

  • 50 gr de mantega de cacau
  • 150 gr de xocolata negra 70% cacau
  • 125 gr de xocolata amb llet
  • La ratlladura d'una taronja
  • 50 gr de avellanes torrades

1 racions

Elaboració

Posar una olla amb aigua al foc. Posar la mantega de cacau en un bol i posar el bol a sobre de l’olla. Deixar desfer la mantega al bany maria.
Afegir al bol les xocolates trossejades i remenar fins que la xocolata es fongui totalment.
Retirar el bol del bany maria i afegir la ratlladura de la taronja i les avellanes.
Acabar de barrejar amb una espàtula i ficar-ho en el motlle.
Deixar refredar a temperatura ambient durant unes tres hores. Tapar amb paper film i deixar reposar a la nevera unes 3 hores més. Retirar el paper film i treure la barra de turró del moltlle.

30min

Notes

Encara que a Barcelona es relativament fàcil trobar la mantega de cacau a botigues com Parami podeu substituir-la per llard en la mateixa proporció.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: