Coca de pasta de full amb escalivada i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Farina
  • Un pebrot vermell
  • Una albergínia grossa
  • Una ceba grossa
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un tros de formatge de cabra rodó
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfurat
Una safata fonda per fer l'escalivada
Un safata metàl·lica plana
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Una safata de cartró amb blonda
Un polvoritzador de plàstic
Unes tisores de cuina

Elaboració

Primerament, omplim el polvoritzador amb oli d'oliva, i el reservem.
Seguidament, en una safata fonda metàl·lica, posem: el pebrot, l'albergínia i la ceba, ho espolsem amb sal, un bon raig d'oli d'oliva, i un rajolí d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat estigui ben escalivat, ho retirem del forn, i ho deixem refredar. Quan el pebrot, l'albergínia i la ceba ja són freds els pelem, els tallem en juliana, i ho reservem.
A part, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem i la tallem en un rectangle de 35 centímetres de llarg per 25 d'ample, i el fiquem a la placa pel forn, damunt un paper sulfurat, i tot seguit, ho cobrim amb una capa de sofregit de tomàquet, repartim l'escalivada pel damunt, i tot seguit, repartim unes rodanxes de formatge de cabra de mig dit de gruix, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és ben daurada, i ho retirem del forn, ho polvoritzem amb oli d'oliva pel damunt, ho a la safata de cartró amb una blonda, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

La millor manera de tallar aquesta coca, és amb unes tisores de cuina, i fer trossos com si fossin uns canapès.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: