Espaguetis amb escamarlans

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok de mida gran
Uns estalvis
Cinc plats fondos

Elaboració

Primerament, pelem els escamarlans i (reservem els caps i les pells en una bossa en el congelador, per quan tinguem que fer un fumet o una salsa americana).
Seguidament, en una cassola fonda amb: aigua, una mica de mantega i un polsim de sal, bullim els espaguetis, i quan estan al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros picolats, la fulla de llorer, i els alls aixafats, fins que tot plegat estigui ben fregit, i tot seguit afegim els escamarlans, els flamegem amb un raig de conyac, i a continuació afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, corregim de sal, i hi afegim els espaguetis ben escorreguts, hi donem uns tombs amb l'ajuda del mànec del wok, ho espolsem amb una mica de julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb el mateix wok.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se