Arròs a la paella amb sípia i salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una paella gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua coem la sípia fins que estigui cuita, i la reservem.
A part, fem la picada d'all, oli i julivert i un cop feta la reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim les salsitxes tallades a trossos menuts i quan ja estan cuites, les reservem.
A continuació, en una paellera posem tres cullerots de marca per paelles, la sípia tallada a trossos menuts, i les salsitxes, i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament afegim l'arròs, un polsim de colorant i dues cullerades de picada, ho remenem i tot seguit afegim el fumet de peix fins que arribi a l'altura de les nanses, i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, i tot seguit, ho fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts més, corregim de sal, i ho deixem reposar tapat amb un drap, cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se