Pagell a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una graella especial per fer peixos a la graella
Una safata rectangular de porcellana
Una safata fonda pel forn per fer l'escalivada
Un bol de vidre gran
Un estri escatador per peixos

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta deixem que refredi, la pelem i tallem en trossos menuts, i la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
Seguidament agafem el pagell, l'escatem, l'obrim i el netegem per dintre, i tallem totes les aletes exteriors.
Tot seguit, el salpebrem, el posem dintre la graella per peixos, i el coem a la graella fins que estigui cuit al nostre gust.
Ja per acabar, posem el pagell a la safata de porcellana en un costat, el reguem amb un raig d'oli d'oliva, i tot seguit fiquem l'escalivada al costat del pagell cobrint tota la resta de la safata, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se