Gambots arrebossats amb garbetes de mongetes verdes i bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica
Unes pinces

Elaboració

Primerament, fem les garbetes com explico a la meva recepta, i un cop preparades, les reservem.
Tot seguit pelem els gambots, els passem per farina i els passem per l'ou batut amb un all ratllat i julivert picolat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan veiem que estan daurats, els traiem i els fiquem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, agafem les garbetes, els hi posem un toc de mantega al damunt, i les fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que estan daurades, i ja les podrem posar de tres en tres a la part de baix del plat, i a la part de dalt posarem cinc gambots en forma de mitja lluna, i ja ho podrem servira taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se