Sopa de bacallà amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un colador xinès

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les gambes salpebrades, i tot seguit les flamegem amb un raig de conyac, i les reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim les cebes picolades, i quan ja estan una mica daurades, afegim: les patates pelades tallades a trossos petits, el bacallà esmicolat, i quan ja tot el conjunt està ben saltat, afegim el brou de peix, i deixem que arrenqui el bull uns trenta minuts, i tot seguit passem la batedora elèctrica, i amb la batedora i un colador xinès, ho passem en el cassó on acabarem de fer la sopa.
Fiquem la sopa a foc baix, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, afegim les gambes saltades, ja ho podrem ficar a la sopera de porcellana, i ho servim a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se