Sopa de rovellons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Ingredients
- 30 rovellons de mida mitjana
- Dos porros
- Sis llesques de pa
- Oli d'oliva
- Sal
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Ametlles torrades
- Un all pelat sense el cor
- Quatre litres de brou de pollastre casolà (el podeu trobar a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera gran de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'olliva, sofregim: els porros picolats, sis llesques de pa i 15 rovellons nets i picolats.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim el brou de pollastre ideixem que cogui tot plegat uns trenta minuts. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud del colador xinès ho fiquem altre cop a la cassola on acabarem de fer la sopa.
Deixem que arrenqui el bull a foc baix, i tot seguit afegim la resta de rovellons picolats i saltats amb una mica d'oli d'oliva.
A part, fem una picada amb: un all, pa fregir, un grapat d'ametlles torrades i el julivert picolat.
Un cop feta la picada amb la batedora elèctrica i una mica de brou, l'afegim a la cassola amb la sopa, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la sopera de porcellana i les quatre escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3802 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.