Sopa de popets amb fideus
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de popets congelats 40/60
- Tres litres d'aigua mineral
- Sal
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Dos alls pelats
- Un grapat d'ametlles torrades pelades
- Pa fregit
- Julivert picolat
- 300 grams de fideus del nº2
6 racions
Utensilis
Una olla fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en una olla fonda fiquem:l'aigua, l'api, el llorer i la ceba juntament amb els popets rentats.
Quan els popets ja són cuits, els reservem i el brou el colem i el fiquem en un cassó gran.
A part, amb l'ajud d'un ganivet picolem els popets ben menuts i els fiquem en el cassó amb el brou quan arrenqui a bullir. Corregim de sal i tot seguit afegim els fideus i ho remenem amb una espàtula de fusta.
A part amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb: les ametlles torrades, el julivert picolat, els dos alls pelats i el pa fregit amb una mica del brou de la sopa.
Un cop feta la picada, l'afegim en el cassó de la sopa, tornem a corregir de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns set minuts més i ja ho podrem servir a taula en la sopera de porcellana i les sis escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.