Sopa de pedrers i crestes de pollastre amb arròs i fideus
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos litres de brou de pollastre casolá(el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- 500 grams de pedrers de pollastre
- 500 grams de crestes de pollastre
- Sal
- 100 grams d'arròs tipus "bomba"
- 100 grams de fideus del nº2
- Una fulla de llorer
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un colador fí
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, l'api, la ceba i una fulla de llorer, fiquem a coure les crestes i els peders fins que estiguin cuits.
Seguidament, fiquem el suc de coure els pedrers i les crestes en una cassola fonda juntament ambel brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
A part, tallem les crestes i els pedrers a trossos menuts i els afegim a la cassola amb el brou.
Tot seguit, afegim l'arròs i els fideus, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot junt, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust.
Seguidament, ja podem ficar la sopa a la sopera, per servir-la a taula juntament amb les quatre escudelletes.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de les sopes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.