Paella d'arròs amb cananes i verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Primerament, netegem les cananes i les tallem en rodanxes d'un dit d'ample, i les posem a sofregir a la paellera amb un raig d'oli juntament amb: la ceba picolada, el bròquil tallat a trossos petits, les mongetes verdes tallades en trossos de tres dits de llarg, les carxofes tallades en trossos prims, el pebrot verd picolat, i els pèsols descongelats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell i deixem que redueixi.
Seguidament afegim l'arròs, ho remenem amb l'espàtula de fusta, afegim mig cullerot de picada, i ho seguim remenant tot plegat.
A continuació, afegim el fumet de peix que arribi a l'altura de les nanses de la paella, i ho fiquem a foc baix, fins que arrenqui el bull uns deu minuts, ho corregim de sal, i tot seguit ho posem en el forn a 180º, deu minuts més fins que la paella ja està cuita, i ja la podrem treure del forn, i la deixem reposar uns cinc minuts abans de servir-la a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta la podem fer amb cananes congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se