Ous remenats amb tomàquet i pernil
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis ous
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre llesques de pa de motlle
- Quatre talls de pernil serrà
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picolat
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, tallem el pa de motlle en dos triangles de cada llesca, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i un cop fregits, els reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de pernil i els tallem en juliana i els reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, fiquem sis cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim els sis ous batuts, corregim de sal, i seguim remenant, fins que veiem que els ous ja són quallats al nostre gust, afegim el pernil en juliana, ho menem una mica, i ja els podrem repartir en dos plats plans amb quatre triangles de pa fregit cadascun en forma de creu, i ja els podrem servir a taula, espolsats amb una mica de julivert picolat pel damunt.
Comparteix aquesta recepta: