Ametllats

Ingredients

  • 500 g d'ametlla crua moltá
  • 400 g de sucre
  • Ratlladura de llimona
  • Una mica de suc de llimona
  • 1/4 de litre de clares d'ou
  • Ametlla crua sencera

6 racions

Utensilis

Manèga pastissera
boquet rodó

Elaboració

Amasseu tots els ingredients, fins que quedi una pasta compacta.
Poseu la pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet llis. Amb ella aneeu formant pilonets damunt d'una placa de forn i per sobre de cada pilonet, poseu-hi una ametlla sencera, empolseu-ho amb una mica de sucre.
Poseu-ho al forn a 160ºC fins que estiguin cuits i després deixeu-los refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: