Llagosta amb dues salses

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una olla,un batedor i una plata per servir.

Elaboració

Primer de tot posem la llagosta en una olla amb aigua , sal , Julivert picat , pebre i les herbes aromàtiques al nostre gust. La bullim i quant estigui bullida la traiem del foc i l´escorrem be. M'entres es refreda la llagosta , prepararem dues salses. La primera prepararem una maionesa normal i corrent( ou , oli , llimona i vinagre), la segona salsa , prepararem salsa rosa( maionesa,salsa de tomàquet i conyac ).Després agafarem la llagosta i la podem preparar de dues manares , com mes ens agradi. La podem obrir pel llarg i posar en un plat, o la podem treure la clova però sense arrancar del cap, es a dir , deixant-la sense clova però la llagosta sencera. En qualsevol dels dos casos , es serveix la llagosta freda al plat amb una mica de cada salsa , posada a banda o sobre la llagosta.

1h

Notes

Sobretot vigileu que la llagosta sigui ben freda a l´hora de servir, es molt mes bona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se