Colomins rostits amb cebetes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran
una paella mitjana
Un bufador

Elaboració

Primerament, escorrem els bolets i els saltem salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fins que hagin deixat anar la seva aigua, i els reservem. Tot seguit, en una paella amb: un bon raig d'oli d'oliva, sal, sucre, un bon raig de mel, un raig de vinagre de Mòdena i un raig de vi negre, posem les cebetes de platillo pelades a foc baix, i deixem que vagin coent-se fins que veiem que ja estan caramel·litzades i cuites, i les reservem.
A continuació, netegem els colomins amb el bufador per si tenen plomes,els tallem en dues meitats cadascun, els tallem el coll, els salpebrem i els posem a la cassola amb una mica de llard i un raig d'oli d'oliva, juntament amb: una fulla de llorer, els alls aixafats, i les cebes picolades, a foc fort, i quan ja estan ben sofregits, abaixem el foc i hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim brou de pollastre que cobreixi els colomins, tapem la cassola i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que els colomins estiguin gairebé cuits, i tot seguit hi afegim els bolets i les cebetes, i amb la cassola destapada deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que tot el conjunt ja està cuit, i ja ho podrem servir a taula amb la cassola de terrissa amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se