Vinagreta d'espàrrecs blancs en conserva

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica amb el seu pot
Un colador fi
Un biberó de plàstic de mida gran
Una llengua de goma o de plàstic
Un embut de mida mitjana

Elaboració

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos petits, els posem en el pot de la batedora, i tot seguit hi afegim: un pessic de sal i un pessic de pebre negre, juntament amb un raig de vinagre suau, i cinc dits d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i seguidament, ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua, i un cop colada la posem en un biberó gran,
amb l'ajuda d'un embut, i el guardem a la nevera fins el moment de fer-la servir.

45min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient tant per amanir els espàrrecs de llauna, així com per qualsevol tipus d'amanides, com per exemple els cabdells d'enciam.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se