Rigatoni i espinacs amb panses i pinyons, gratinats amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular de mida gran
Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Un cassó mitjà
Un estalvis de vímet
Una cullera de fusta
Un colador fi
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, però aquesta vegada la farem una mica més lleugera, i un cop feta la reservarem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una cassola fonda amb: aigua, un pessic de sal i una mica de mantega, bullim els rigatoni fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó mitjà amb aigua bullint, escaldem durant cinc minuts les panses i els pinyons, i seguidament els escorrem i reservem.
Tot seguit, en un cassó gran amb aigua i sal, bullim els espinacs durant dotze minuts, i un cop cuits, els escorrem i els deixem refredar una mica.
A continuació, picolem els espinacs ben menuts amb un ganivet, els posem a la safata refractaria juntament amb els rigatoni, les panses i els pinyons, hi afegim tres cullerots de beixamel, i ho remenem tot ben remenat, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim tres nous de mantega i ho posem a gratinar en el forn a 180º, fins que el formatge estigui ben daurat, i ja ho podrem servir a taula amb la safata i uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se