Salmó al forn
Salmó al forn amb poma i pera. Una recepta saludable i que sempre ve de gust
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de salmó
- 2 pomes
- 2 peres
- tomàquets cherry
- Cebes tipus xalota
- Oli sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Engeguem el forn a una temperatura mitja (180 graus aprox)
Posem a una safata els lloms de salmó amb la pell a la part de sota.
Tallem les fruites en trossos grans i les incorporem a la safata. Deixant que els lloms de salmó quedin descoberts per la part de sobre.
Posem les cebes senceres, jo les pelo una mica, però es poden posar amb pell. Per últim jo hi vaig posar tomàquets cherry sencers perquè donen un toc de color.
Salpebrem. I ho reguem tot amb una mica d’oli.
Quan el forn estigui calent, posem la safata 30 minuts* (Veure la nota del final).
I ja esta llest per emplatar.
35min
Notes
Jo utilitzo un forn que té moviment de l'aire, i per tant, tant la fruita com el salmó em queden bé amb 25-30 minuts. Però si teniu un forn que no té aquesta funció, llavors probablement us quedi descompensat, la fruita poc feta i el salmó passat. Llavors, us recomano que poseu uns 15 minuts la fruita abans, i després uns 15 més el salmó.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4474 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.