Thiakry Postre de Senegal
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per microones
Típica de: Senegal
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg de iogurt grec.
- Aproximadament 150 gr de sucre.
- Essència de vainilla
- Dos gots de nata per cuinar.
- 2 o 3 tasses de mill
- Una tassa d'aigua.
- Una tassa de llet evaporada
Elaboració
Posem el mill en un bol i posem l’aigua.
Ho escalfem al microones uns 5 minuts.
Mentrestant barregem el iogurt amb la nata fins que quedi tot ben incorporat. Hi afegim el sucre amb l’essència de vainilla i seguidament la tassa de llet evaporada.
Traiem el mill del microones i ho deixem refredar. Mentre la barreja del iogurt està a la nevera.
Ho barregem tot poc a poc fins que quedi amb la textura desitjada.
Ho deixem reposar i ja ens ho podem menjar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.