Prunes i Pinyons per Festes
Categoria:
Carns
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 750gr prunes.
- 250gr pinyons.
- 1l de caldo de gallina i verdures.
- Una mica de suc del rostit de pollastre.
- Un Tomàquet triturat.
- 150ml de licors barrejats (dolços).
- Una mica d’anis
7 racions
Elaboració
Preparació:
Posar les prunes en remull amb aigua calenta durant aproximadament 30min per tal que "s'inflin".
A part, fregir els pinyons amb el suc del rostit i retirar. En el mateix oli, posar-hi el tomàquet triturat amb una mica de sal i sucre.
Quan el tomàquet és gairebé cuit, escórrer les prunes i afegir-les al tomàquet amb cura de no fer-les malbé. Amb una espàtula plana remenar-les bé amb el tomàquet. Afegir el got de barreja de licors i el rajolí d’anís. Deixar coure a foc molt lent. Anar afegint el caldo a poc a poc. No remenar la cassola per tal de no fer malbé les prunes, és millor sacsejar la cassola.
Aproximadament, han de coure lentament una hora i tres quarts.
Quan faltin uns 20 minuts per retirar-les del foc, afegir els pinyons.
Nota: és una tradició familiar que no falta mai el dia de Nadal a Can Reixach, gràcies a la Iaia Angeleta.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.