Salmó amb poma

Una delícia que tindràs en molt poc temps i poca feina.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 lloms de salmó
  • Mostassa antiga
  • Una poma
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

• Escalfar el forn a 200 graus.
• En una safata per forn hi posem paper sulfurat prou gran per poder embolicar els dos talls de salmó i la pona.
• Posem el salmó sobre el paper, el cobrim de mostassa antiga.
• Tallem la poma a làmines i l’afegim.
• Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
• Emboliquem bé amb el paper i cap al forn durant 12 minuts.

20min

Notes

Just sortint del forn, amb compte de no cremar-nos, desemboliquem i emplatem. Posem el tall de salmó i unes quantes làmines de poma al voltant. Jo ho he acompanyat amb uns espinacs amb panses i pinyons.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: