Galtes de porc rostides
Unes galtes ben fàcils per a llepar-se’n els dits (o sucar-hi pa).
Ingredients
- Quatre galtes de porc
- Oli d’oliva
- Un porro
- Una ceba
- Dues pastanagues
- Una tassa de tomàquet triturat
- Sal i pebre
- Dues copes de vi negre
- Aigua
4 racions
Elaboració
• En una cassola amb dues cullerades d’oli, marquem les galtes i reservem.
• Al mateix oli hi sofregim a foc lent, el porro, la ceba i la pastanaga tallats petit. Quan quasi ho tinguem, hi afegim el tomàquet triturat i salpebrem.
• Hi tirem una copa de vi negre i deixem evaporar l’alcohol.
• Posem les galtes reservades.
• Ara hi afegim l’altra copa de vi negre i cobrim tot amb aigua.
• Al cap de 2 min. traiem les galtes i triturem les verdures.
• Tornem a afegir les galtes i deixem coure 15 min. I ja podem emplatar.
30min
Notes
Posem una mica de salsa al plat, la galta a sobre i reguem amb més salsa. Al voltant del plat ho podem acompanyar amb patata al caliu, per exemple. També podem fer un arròs salvatge en forma de flam. Escull l’acompanyament que més t’agradi.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7839 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.