"Ajo mulero" amb xoriço
Ingredients
- 350 grams de patates
- 100 grams de xoriço de gall dindi
- 350 grams de pa
- 2 tomàquets
- Safrà
- Oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració
1. Comencem posant a sofregir les patates pelades i tallades a rodanxes fines amb unes cullerades d'oli d'oliva verge extra.
2. Incorporem el xoriço tallat a daus petits i uns brins de safrà; deixem que es vagi daurant tot plegat.
3. Afegim els tomàquets tallats a daus petits, salpebrem i deixem uns minuts.
4. Seguidament aboquem dos gots d'aigua i deixem cuinar a foc mig fins que la patata estigui ben tendra.
5. Quan la patata de l'"ajo mulero" ja estigui tendra afegim el pa i cuinem fins que gairebé s'hagi evaporat l'aigua remenant de tant en tant.
6. Li fem forma de truita i li donem la volta damunt d'un plat.
7. Afegim una mica d'oli a la paella i, quan estigui calent, posem l'"ajo mulero" perquè es dauri bé i li tornem a donar la volta com si fos una truita.
Comparteix aquesta recepta: