Berberetxos al vapor

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola pels berberexos, una escorredora i un morter.

Elaboració

Pelem i trinxem els alls .Posem una cassola al foc amb un raig d´oli i sofregim l´all lentament. Quant sigui una mica ros , afegim la farina , remenem be i , afegim els berberetxos i un raig d´aigua. Remenem de nou i tapem la cassola. Uns instants abans d´acabar de fer-se els berberetxos , i tirem a sobre una picada d´all i julivert . Remenem per ultima vegada i un cop oberts els berberetxos , ja estarà llest.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se