Cuixes de pollastre amb cervesa

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrisa , un morter i una plata per servir.

Elaboració

Salpebrem les cuixes i les fregim amb oli . Després fem un sofregit en una cassola de fang , amb ceba i tomata. Un cop ben confitat el sofregit , afegim el pollastre i la cervesa i deixem coure lentament fins que el pollastre sigui ben cuit i la cervesa gairebé evaporada. Si cal afegirem durant la cocció una mica ad´aigua. Una mica abans d´acabar la cocció , afegirem una picada ; i deixarem fer un xup xup final.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se