Angarotes al mes natural

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Les mans i unes tisores.

Elaboració

Agafem la caixa d´angarotes , tallem les barres de pa a llesca's i preparem el porró de vi ben fresc. Anem obrint les angarotes amb l´ajuda d´unes tisores i un cop obertes amb la mateixa punta de les tisores els traiem la brutícia que porten a dins .Després suquem la carn que tenen dins amb el pa i saboregem el millor que es pot treure del mar. Seguidament un traguinyol del porró de vi ben fresc i es genial. Tot axó fins que no quedi ni una angarota ni vi. Si ha de sobrar algo , que sobri pa.

Notes

Lo mes ideal es els mesos de desembre , gener , febrer i març. Anar a una platja i menjar les angarotes amb un bon sol, i si pot ser sentarse a unes roques i anar mullat els peus a mar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se