Salsa de pera
Ingredients
- 3 peres
- 100 gr. de sucre
- 1 got de vi blanc
- 1 got de brou vegetal
- El suc de 2 llimones
- 4 cullerades d0oli
- 1 pastilla de suc de carn o 1 cullerada de concentrat de carn Magi
- Grans de pebre variat
Elaboració
Pelar les peres. Partir-les pel mig i posar-les a bullir amb el sucre, el vi i el brou, fins que siguin toves. Reservar-ne dues per la guarnició i amb l'altre fer la salsa.
Al minipimer fer la salsa amb l'oli, una pera, el suc de llimona, sal, pebre,i el Maghi.Al presentar la salsa, afegir els grans de pebre variat.
Quan les altres peres estiguin fredes, filetejar-les i posar-les de guarnició per acompanyar la carn.
Regar la carn i la pera amb la salsa.
Notes
És ideal pel carpacio de carn.
Les peres laminades, van bé con a guarnició per acompanyar carns.
Comparteix aquesta recepta: