Trinxat de cabra i boques
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- 1cabra-6 boques-Dues ebes- Una carrota- Una mica de salsa de tomata-Una mica de maionesa-Unes gotes de conyac-Unes gotes de vinagre-Aigua-Julivert-Llorer-Sal-
Utensilis
Una cassola,una picadora i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb aigua , vinagre , la ceba , la carota , el llorer i sal. Quant bulli afegim la cabra i les boques , i deixem que bulli mitja hora tapada. Després traiem la cabra i les boques i deixem refredar. Un cop refredat hem de buidar tota la carn de la cabra i les boques i reservem la carn i el cap de la cabra. Piquem la ceba ben petita , i afegim maionesa , salsa de tomata i conyac. Afegim la carn dels mariscos i barregem be .Agafem el cap de la cabra i posem el preparat a dintre del cap de la cabra , que quedi ben rellenat i empolvorem amb julivert picat.
Notes
Es molt bonica aquesta recepte fent servir el cap de la cabra per servir, però si ho volem es pot servir en plat o copa de servir un cocktail de gambes per exemple.Recomano un vi blanc d´agulla ben fresc per aquest plat.
Comparteix aquesta recepta: