Trinxat de cabra i boques

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola,una picadora i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb aigua , vinagre , la ceba , la carota , el llorer i sal. Quant bulli afegim la cabra i les boques , i  deixem que bulli mitja hora tapada. Després traiem la cabra i les boques i deixem refredar. Un cop refredat hem de buidar tota la carn de la cabra i les boques i reservem la carn i el cap de la cabra. Piquem la ceba ben petita , i afegim maionesa , salsa de tomata i conyac. Afegim la carn dels mariscos i barregem be .Agafem el cap de la cabra i posem el preparat a dintre del cap de la cabra , que quedi ben rellenat i empolvorem amb julivert picat.
 

45min

Notes

Es molt bonica aquesta recepte fent servir el cap de la cabra per servir, però si ho volem es pot servir en plat o copa de servir un cocktail de gambes per exemple.Recomano un vi blanc d´agulla ben fresc per aquest plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se