Bunyols de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Farina.
- 2 ous
- 1 cullera de cafè de llevat
- All
- Julivert
- Bacallà esmicolat i dessalat. ( al gust )
- Oli
4 racions
Elaboració
Es baten els ous amb la farina es posa all, julivert trinxat i el bacallà esmicolat; que l'haurem dessalat prèviament.
En una paella posarem l'oli a escalfar, quan estigui calent, agafarem amb una cullera, la pasta que hem fet anteriorment, i la posarem a fregir.
Ho podem servir acompanyat amb una amanida.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.