Copa de mató, codonyat i garrapinyades
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
Ingredients:
- 200 g de codonyat
- 200 g de mató
- 200 cc. de nata per muntar
- 4 cullerades soperes de sucre moreno
- Fruits secs garrapinyats (nous, sèsam, llavors de gira-sol...)
6 racions
Elaboració
Tallar el codonyat en quadrats petits i col•locar-lo en el fons d'una copa.
Batre la nata, el mató i el sucre fins a obtenir una textura cremosa i omplir la copa on hem posat el codonyat.
Acabar decorant amb garrapinyades.
Per al codonyat:
Tant x Tant de sucre i codony.
. Primerament coem els codonys sencers i rentats en una olla a pressió durant uns 20 minuts.
. A continuació pelem els codonys i passem la polpa pel passapuré, afegim el sucre i tornem a coure uns 35 minuts sense deixar de moure.
. Finalment omplim amb el dolç el motlle i quan siguin bén freds els emboliquem en paper transparent fins al moment de servir
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2427 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.