Patates enmascarades amb bolets i botifarres de la terra
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 1 k de patates
- Un grapat de bolets
- Farigola fresca
- All i julivert
- Botifarra negra (o butifarra del Perol)
- Oli verge exra
- Sal
4 racions
Elaboració
•Pelem i bullim les patates .
•A una paella enrossim dues cebes ben talladetes amb una mica de farigola.
•Tallem un grapat de bolets i els saltegem a foc fort per treure'ls l'aigua, hi tirem l'all i el julivert trinxadet i reservem.
•Quan la ceba està ben cuita li afegim la botifarra negra tallada a trossets no gaire petits. A la mateixa paella comencem a aixafar la botifarra. Un parell de minuts després afegim les patates bullides i també les aixafem. Posarem una mica de pebre negre del molinet i sal. Acabarem afengint els bolets saltats i remenant'ho tot plegat.
•Ja ho tenim a punt per emplatar.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3025 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.