Ossobuco de gall d'indi
Categoria:
Carns
Típica de: Itàlia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 talls d'ossobuco de gall d'indi
- 3 tomàquets madurs de mida mitjana
- 1 ceba mitjana
- 6 grans d'all
- 1/2 gotet de vi ranci
- 1 culleradeta de sucre
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva es rosteixen els talls de gall d'indi.
Es ratllen els tomàquets, es talla la ceba a trocets i es tallen els alls.
Desprès es posa tot en una paella i es freixeig.
Afegir el sucre i el vi ranci a la paella.
Finalment es posa la salsa que tenim preparada,a la cassola on hi ha el gall d'indi.
Es posa un parell de gots d'aigua a la cassola i es fa bullir tot a foc lent uns 30 minuts.
45min
Notes
Es pot acompanyar amb arròs blanc.
Si es posa arròs bullit en petits motlles tipus flamera i s'aboca al plat, queda molt decoratiu
i tambè molt bo.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3835 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.