Musclos amb salsa de bacó fumat

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barber i els reservem escorreguts
Ara posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el gra de all a trossos ben petits i el bacó tallat a tires petites
Donem unes voltes i mullem amb el vi blanc
Ara afegim els musclos i escampem una cullerada de farina i una mica de julivert picat( la farina és a fi de espesseir la salsa)
Remenem be i tapem el cassó
Quan veiem els musclos oberts retirem del foc i passem els musclos a una plata, i escampem be la salsa per els musclos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se