Canapés de salmó, alvocat i formatge
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pa de motllo
- Formatge Philadelphia
- Salmó fumat
- Alvocat
Elaboració
Torrem el pa, al forn o en una torradora (jo vaig fer-ho a la torradora, es ràpid), l'untem de formatge generosament, posem l'alvocat tallat a sobre i el salmó fumat, també tallat.
Tallem les llesques a triangles, i potser millor dels triangles, en fem un altre triangle. Com veieu a les fotos, jo els vaig deixar massa grossos.
10min
Notes
Aquesta es una recepta per fer un "pica-pica" mirant un bon partit del Barça (com sempre), per fer xerinola amb els amics, mentres es gaudeix dels gols, o quan s'està amb bona companyia fent una xarrada.
Etiquetes: Aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5213 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.