Canapés de salmó, alvocat i formatge

Ingredients

  • Pa de motllo
  • Formatge Philadelphia
  • Salmó fumat
  • Alvocat

Elaboració

Torrem el pa, al forn o en una torradora (jo vaig fer-ho a la torradora, es ràpid), l'untem de formatge generosament, posem l'alvocat tallat a sobre i el salmó fumat, també tallat.
Tallem les llesques a triangles, i potser millor dels triangles, en fem un altre triangle. Com veieu a les fotos, jo els vaig deixar massa grossos.

10min

Notes

Aquesta es una recepta per fer un "pica-pica" mirant un bon partit del Barça (com sempre), per fer xerinola amb els amics, mentres es gaudeix dels gols, o quan s'està amb bona companyia fent una xarrada.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: