Gambes escaldades amb llorer

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb aigua, un pols de sal, els pebres i les fulles de llorer.
Esperem que arrenqui el bull.
Un cop arrenqui el bull, abaixem el foc al mínim i afegim les gambes. Deixem fer durant cinc minuts.
L'ideal seria que fossin gambes fresques, les de la foto no ho són pas, són gambes de crisi...
Un cop passats els cinc minuts, les escorrem i les servim en un plat acompanyades d'uns trossos de llimona que recomano espremuda sobre les gambes al moment de menjar.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se